Thursday, September 30, 2010

HASIL DR BERTAPA SELAMA SEBULAN LEBEY.....HUHHH



Assalamualikum dan selamat hari raya... lama x wat n3 sebab sibuk dan malas yg melampauuu...heheh.. ok cerita banyak pon x guna hehhehhe.... ok kat cn saya nak share pic bebrapa barang yg dah kumpul sebelom puasa lagik tp x wat n3... beli dri pastime kak nita ada...dah dapat dr kelantan pon ader...layan ajer pic berapa keping ni......




pelita merah slim tu saya suka sangat... pelita pOselin tu wild roses n kura2 saya dapat dr kelantan.. maahhhaaiiiii





haaaa.. yg ni special sikit..sebab selalu bunga sakura kan??? haaa yg ni peonis... tapi tutup yelekkkk....rembat dr kedai second kelate dehh..




mug bunga lalang dr knita.... 5roses plak dr kedai antik..mahal berdentummm tapi amek gak sebab tu ajer yg ader takut x jumper lagik rm35 tuuuu ..tp loike itt tudung dier ader mungge gakk...



haaa yg last sekali mug ikan beli kat selayang rm6 (beli ni sebab sama ngan suDu batu ikan yg saya simpan) hehhe logik x alasan.. .... mug pemandangan tu rm3 kots ..lama dah beli ...
ok sekian utuk pertapaan kali ini....amin semoga kita dilindungi allah ...



1 comment: